Voordelen plafond spuiten

Voordelen plafond spuiten 

Wilt u het plafond vernieuwen en een nieuwe uitstraling geven? Dan kunt u eens denken aan het spuiten van een plafond. CMK Schilderwerken kan u van dienst zijn met het spuiten van een plafond. Maar komt u er eerst maar eens achter wat daarvan alle voordelen zijn, lees daarom rustig verder. Spuitwerk geeft erg mooie resultaten, het resultaat is mooier dan schilderen met een verfroller. Als er namelijk gerold wordt op het plafond, dan kan er een bepaalde structuur zichtbaar blijven. Met het spuiten van een plafond heeft u daar geen last van. Het spuiten gaat ervoor zorgen dat alles egaal is en blijft en mooi glad en strak wordt! Een ander voordeel is dat het plafond spuiten veel minder tijd in beslag neemt dan bijvoorbeeld andere schilderstechnieken.

Resultaat plafond spuiten

Wanneer dat u de keuze maakt voor het spuiten van een plafond, dan kiest u voor een mooi en glad resultaat. CMK Schilderwerken brengt namelijk de latex of de muurverf egaal en gelijkmatig aan. Als het plafond droog is, dan is er nauwelijks structuur zichtbaar.

Nog meer voordelen plafond spuiten

Een plafond spuiten heeft nog veel meer voordelen. Als een plafond lastig gerold kan worden, is spuiten sowieso een betere optie! Grote vlakken zijn ideaal voor spuitwerk! Er zijn verschillende technieken die gebruikt kunnen worden, zoals bijvoorbeeld de traditionele Airless spuittechniek. Maar ook een luchtondersteunende Easy spray spuittechniek. Om plafonds te spuiten wordt meestal een Airless systeem gebruikt. Met name wanneer ruimten leeg zijn, is dat een ideale methode. Nevel is dan namelijk geen probleem. Ook wanneer het gaat over grote oppervlakten, dan is dit de meest ideale techniek. Als er veel in de ruimte staat wat afgedekt moet worden, waarbij dus veel nevel niet gewenst is, dan kan het Easy Spray systeem gebruikt worden. Het is wat meer geschikt voor het spuiten van een kleinere ruimte. Maar of dat het nu over een grote of kleine ruimte, een plafond spuiten heeft alleen maar voordelen. Doordat er verschillende technieken toepasbaar zijn, kan ieder plafond gespoten worden.

Voordelen plafonds spuiten technieken

De voordelen van Airless zijn dat een grote laagdikte zorgt dat het altijd dekkend is. Doordat er veel druk is, kan er ook sneller gespoten worden en ook de spuitstraal is groter en daardoor kan er sneller gewerkt worden. Easy spray systeem kent ook een aantal voordelen. Het geeft minder druk, waardoor er rustiger gespoten kan worden. Er komt in dat geval minder nevel vrij.  

Meer weten over plafonds spuiten

Als u meer wilt weten over plafonds spuiten, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar en denken graag met u mee. Er kan voor u speciaal een offerte op maat gemaakt worden, zodat u weet wat de kosten zijn als u van de diensten van CMK Schilderwerken gebruik gaat maken. Alle vragen kunt u nu aan ons stellen, daar zijn we voor! Wanneer mogen wij u van dienst zijn?