Voordelen plafond spuiten

Voordelen plafond spuiten 

Wilt u het plafond vernieuwen en een nieuwe uitstraling geven? Dan kunt u eens denken aan het spuiten van een plafond. CMK Schilderwerken kan u van dienst zijn met het spuiten van een plafond. Maar komt u er eerst maar eens achter wat daarvan alle voordelen zijn, lees daarom rustig verder. Spuitwerk geeft erg mooie resultaten, het resultaat is mooier dan schilderen met een verfroller. Als er namelijk gerold wordt op het plafond, dan kan er een bepaalde structuur zichtbaar blijven. Met het spuiten van een plafond heeft u daar geen last van. Het spuiten gaat ervoor zorgen dat alles egaal is en blijft en mooi glad en strak wordt! Een ander voordeel is dat het plafond spuiten veel minder tijd in beslag neemt dan bijvoorbeeld andere schilderstechnieken.

Lees meer

Muurverf voor buiten tips en trucks

Muurverf voor buiten

Als u op zoek gaat naar muurverf voor buiten, dan is het aan te raden om te gaan voor een goed merk. De kwaliteit is namelijk van groot belang, omdat de verf buiten onder invloed komt te staan van verschillende (weers)omstandigheden. Muurverf moet goed hechten op bestaande verflagen, maar ook op baksteen en op stucwerk. Als u muurverf kiest, is het ook goed om te kijken of dat deze verf vuil en regen afstoot en of dat u de verf goed schoon kunt maken. Vaak worden er door een erkend schildersbedrijf muurverven voor buiten gebruikt die minstens tien jaar goed blijven zitten. Bij CMK Schilderwerken kunt u informeren welke muurverf voor buiten wij gebruiken en wat wij hierin verder voor u kunnen betekenen.

Lees meer

Latex spuitwerk of latex spuiten

Latex spuitwerk of latex spuiten

Wilt u gebruik maken van latex spuitwerk? Dan kunnen wij van CMK Schilderwerken u hierover informeren en u van dienst zijn. Als het over latex spuiten gaat, dan gaat het over het spuiten van latex op plafonds, muren of op andere soorten wanden. Het voordeel van de muurverf is dat deze erg veel mogelijkheden heeft. Een ander voordeel is dat de verf snel aangebracht kan worden. Als u voor kwaliteit gaat, dan kunt u het beste een schildersbedrijf inschakelen. Hierdoor verloopt alles sneller en zullen de kwaliteit en het resultaat optimaal zijn! Het kan zijn dat u nog niet precies weet wat u graag wilt, ook dat is geen probleem. Onze specialisten kunnen u daarbij helpen door de mogelijkheden in uw situatie onder de loep te houden en vervolgens alles met u bespreken. U hoeft zich daar dan ook niet meer druk over te maken, alles wordt u uit handen genomen.

Lees meer

Structuurverf aanbrengen

Vanaf nu kunt u alle oneffenheden wegwerken door structuurverf aan te brengen. Uw muur krijgt hierdoor een speciale korrelstructuur.

Effecten met structuurverf

Het mooie aan structuurverf is dat u hierdoor mooie effecten kunt creëren. Er zijn namelijk korrels toegevoegd aan de verf en dan zijn er grove en fijne korrels. Wat voor u het gewenst effect is, hangt af van uw wensen en uw smaak. Het kan gerealiseerd worden door de verschillende korrels die zijn toegevoegd en ook door de manier hoe dat de structuurverf aan wordt gebracht. De verf kan aan worden gebracht op de muur door middel van een roller of met een blokkwast. Als u met een blokkwast aan de slag gaat, dan kan dat zorgen voor een grof en stoer effect. Met de kwast kunnen bijvoorbeeld halve cirkels worden gemaakt.

Lees meer

Winterschilder voordelen

Winterschilder

Wilt u in de winter graag buiten en/of binnen alles schilderen? Dan kunt u een beroep doen op de winterschilder. Misschien is uw woning echt toe aan een nieuwe verflaag en wilt u niet wachten tot het voorjaar of tot de zomer. Als u dan voor een winterschilder kiest, dan wordt uw woning geschilderd en daarbij profiteert u van een flinke korting. Dit is een van de redenen dat steeds meer mensen kiezen voor een winterschilder.

Lees meer

Keukenkastjes schilderen

Keukenkastjes schilderen

Wilt u graag uw keukenkastjes een andere kleur geven? Dan kunt u de keuze maken voor keukenkastjes schilderen. Steeds meer mensen maken deze keuze of overwegen deze optie. Een nieuwe keuken is redelijk prijzig en als alle apparatuur nog goed is, waarom dan alles vervangen? De keukenkastjes schilderen is een goede oplossing en dit kunt u zelf doen of uitbesteden. Als u een laag budget heeft en u heeft tijd, dan kunt u het zelf doen.

Lees meer

Beste verf voor buiten

Beste verf voor buiten

Als u buiten het een en ander moet schilderen, dan is het goed dat u de beste verf voor buiten gebruikt. Voor buiten wordt er vaak gekozen voor alkydverf, dit heeft te maken met alle goede en ook de sterke eigenschappen ervan. Het is een verf die goed dekt en is gemaakt op oliebasis. Professionele schilders kiezen dit vaak als de beste verf voor buiten omdat het een verfsoort is, waarmee zij graag werken. De dikte van de verf kan ook aan worden gepast en dat is erg fijn voor het schilderen van de buitenkozijnen. Lees meer