• spachtelputz op muur aanbrengen

Spachtelputz

Bij CMK Schilderwerken kunt u terecht voor spachtelputz. Heeft u enig idee wat dit is?

Het voordeel van spachtelputz is, dat het minder kieskeurig is dan spuitpleister en daarnaast is het minder koud dan stukadoren. Als er over spachtelputz gesproken wordt, dan hebben wij het over een manier van pleisteren. U kunt het zien als een sierpleister voor wanden en plafonds. Veel mensen vinden het lijken op stucen. Maar let goed op, want de basismaterialen die ingezet worden bij spachtelputz, zijn heel anders dan de materialen van het stucwerk. Spachtelputz bestaat uit bestandsdelen kunsthars met een soort graniet korrel. Wanneer het wordt aangebracht, moet er een korrelige structuur achter blijven op de muren en de plafonds. Daarbij kan er gekozen worden voor een grove of een fijne structuur. Meestal wordt er gekozen voor een korrel van 1,5 mm. Maar u kunt kiezen uit een korreldikte van 1 mm tot 2,5 mm (dit laatste is erg grof).

Spachtelputz voor binnen en buiten

Binnen kan er gekozen worden voor spachtelputz, maar buiten ook! Heeft u buiten een grijze muur en vindt u deze niet meer mooi en/of bent u er op uitgekeken? Dan wordt het de hoogste tijd om daar verandering in aan te brengen en dit kan met spachtelputz. Hierbij kunt u rekenen op een sterke en tijdloze afwerking van de muren en van de plafonds.

Prijzen spachtelputz

Als u wanden af wilt werken, dan is de spachtelputz een goede keuze. Het is betaalbaar en het zorgt voor een nette afwerking. Voor de prijzen is het raadzaam om een offerte bij CMK Schilderwerken op te vragen, zo weet u direct waar dat u aan toe bent als u met ons in zee gaat.

Spachtelputz ondergrond

Wanneer er gekozen wordt voor spachtelputz als eindafwerking, dan moet u er wel rekening mee houden dat er een vlakke ondergrond aanwezig is. Het kan zijn dat de gekozen muur of het gekozen plafond nog niet vlak is, dan is het wel van belang dat u het eerst helemaal vlak maakt. Er moet sprake zijn van een goede hechting tussen het stucwerk en de spachtelputz. Er kan dan een voorstrijkmiddel gebruikt worden met kwarts, dit kan namelijk zorgen voor een betere hechting.

Onderhoud van spachtelputz

Het onderhouden van spachtelputz is ideaal! Het kan namelijk gebeuren, dat er een keer vlekken of ander vuil op de muren terecht is gekomen, dit hoopt u uiteraard niet. Maar met kinderen of huisdieren is de kans altijd aanwezig dat sommige muren een keer vies wordt binnen of buiten. Gelukkig kunt u de muren nu gemakkelijk reinigen met een borstel en een beetje lauw water. Het kan ook zijn dat er wat vlekken zijn ontstaan, die wat lastiger zijn te verwijderen. Daarvoor zou u dan een sierpleisterreiniger kunnen gebruiken. Als u dit gebruikt, dan is de muur of het plafond weer als nieuw en daar kunt u dan weer trots op zijn! Zo kunt u het dus allemaal zelf prima onderhouden.

Voordelen spachtelputz

Spachtelputz zorgt voor een groot aantal voordelen. Om te beginnen is het schrob vast. Een ander voordeel is dat het in kleur aangebracht kan worden. Er kan namelijk kleurpigment toe worden gevoegd en dit wordt door de putz gemixt. Het is daarom helemaal gekleurd en als er iets beschadigd is, dan ziet u ook geen kleurverschil wat ook weer een voordeel is. Als u een keer een andere kleur wil, dan kunt u ons bellen en dan kunnen wij de wanden en/of plafonds altijd van een nieuwe kleur voorzien. Een ander voordeel van de spachtelputz is dat het altijd zowel binnen als buiten overschilderbaar is en ook is het stootvast. Voordelen op een rijtje:

Spachtelputz kleuren

Er kan bij spachtelputz gekozen worden voor iedere gewenste kleur. De kleur verdwijnt ook niet wanneer dat u de ondergronden schoon wilt maken. Het voordeel is ook dat wanneer er een kleine beschadiging is, dat er geen nieuwe verfbeurt noodzakelijk is. En als u een keer aan een ander kleur muur denkt, dan kunt u de muur eenvoudig sausen.

Werkwijze spachtelputz

Als u de keuze heeft gemaakt voor spachtelputz, dan kunt u bij ons meer informatie krijgen over de werkwijze. Om te beginnen kunt u ons daarover bellen of u kunt het contactformulier op onze website invullen. Wij nemen dan contact met u op en zullen alle vragen voor u beantwoorden. Ook kunnen wij voor u geheel vrijblijvend een offerte opmaken, zodat u vooraf precies weet waar dat u aan toe bent als u van onze diensten gebruik wilt maken.

Waarom spachtelputz van CMK Schilderwerken?

Natuurlijk willen wij graag dat u met ons in zee gaat als het gaat om de spachtelputz. Wij kennen ons werk, zijn ervaren en delen onze kennis graag met u! De redenen om voor spachtelputz bij CMK Schilderwerken te kiezen hebben wij dan ook voor u op een rijtje gezet:

  • Bij ons staat de klant voorop. Wij denken graag met u mee en klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid staat bij ons voorop!
  • U krijgt bij CMK Schilderwerken gratis advies over spachtelputz en wij beantwoorden graag al uw vragen, zodat u zeker weet dat spachtelputz bij uw keuze past.
  • Wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen!
  • U kunt bij ons rekenen op een snelle en nette uitvoering van onze werkzaamheden.
  • Geen verrassingen, maar van tevoren duidelijke prijsafspraken. Voordat u met ons in zee gaat, maken wij een offerte voor u, zodat u weet waar dat u aan toe bent.

Afspraak maken voor spachtelputz?

Spreken de voordelen van spachtelputz u ook aan en heeft u interesse in deze dienst die wij u kunnen bieden? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst en willen u graag adviseren over wat wij voor u kunnen betekenen. Of dat het nu over de voordelen gaat of u wilt de prijzen van de spachtelputz weten, wij staan voor u klaar en helpen u graag! Mogen wij u binnenkort als nieuwe klant welkom heten?

kopje koffie rotterdam