plafond stucen

Wand en Plafondafwerking

Mogelijkheden afwerking wanden & plafonds

Er zijn een tal van variaties mogelijk voor het afwerken van uw wanden en plafonds. Hierbij kunt u denken om uw wanden met een gladde afwerking te laten stucen ook kunt u kiezen voor een afwerking met structuur. Hieronder vind u de meest voorkomende wand afwerkingen:

Zoals u kunt zien zijn er verschillende opties mogelijk die voor een hoogwaardige afwerking kunnen zorgen. Let wel op dat bij deze verschillende opties ook verschillende prijzen horen. Als u een keuze heeft kunnen maken, en wilt u de eventuele kosten weten voor uw wandafwerking? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een prijs indicatie.

Kosten voor wandafwerking – plafondafwerking

Er komen tegenwoordig steeds meer verschillende wandafwerking op de markt. Welke kosten hieraan zitten verbonden kunnen nog al eens verschillen. Het kan ook voorkomen dat eenzelfde soort/product een ander soort naam krijgt terwijl het gewoon een oude stuc techniek is in een ander jasjes. Maar zo komen er ook af en toe geheel nieuwe producten op de markt, zoals Tadelakt. Met Tadelakt kunt u bijvoorbeeld uw badkamer waterdicht maken. Ook Marmerino is een nieuw soort wandafwerking wat op de markt is uitgebracht.
Mocht u nieuwsgierig zijn geworden naar de kosten die verbonden zijn aan de wandafwerking of plafondafwerking? Dan kunt u onder aan de pagina direct contact met ons opnemen! Zo weet u precies wat de kosten zullen zijn voor het soort afwerking van uw keuzen.

Wandafwerking

Wij bieden verschillende mogelijkheden op het gebied van wandafwerking. Hierdoor kunnen wij u de service bieden die u zoekt, de wand af te werken zoals u altijd al gewild heeft. Zo zorgen wij er samen voor dat uw woning, pand of bedrijf de uitstraling krijgt die u wenst. Of u de wanden laat behangen, spuiten, stucen of wilt laten schilderen. Voor uw hoogwaardige wandafwerking Bent u bij ons aan het juiste adres.

Plafondafwerking

Ook op het gebied van plafondafwerking bieden wij verschillende mogelijkheden. En goed afgewerkt plafond draagt onder andere bij voor de sfeer van de woning of uitstraling van uw bedrijf. De meest voorkomende methode die vaak gekozen wordt voor plafondafwerking, is doormiddel van het plafond te witten of te stucen. Mocht dit niet lukken omdat het plafond niet afgewerkt is, de buizen, bedrading of verlichting nog zichtbaar is. Dan kan er gekozen worden om het plafond af te werken met kunststof panelen. Dit kan soms een voordeel zijn in plaats van het plafond te stucen of te witten. Een voordeel kan zijn dat de verlichting makkelijker ingebouwd kan worden.

Verschillende soorten stucwerk

U kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden voor het soort stucwerk wat u zoekt. Zo kunt u een keuze maken uit glad pleisterwerk deze laat een gladde afwerking achter op uw muren, gladpleisterwerk geeft uw woning een strak uiterlijk in tegen over stelling van een sier pleister. Sierpleisters geven in tegenstelling van glad pleisterwerk vaker meer gezelligheid in huis door het structuur wat de sierpleister afgeeft op uw wanden.

Nieuwbouw woningen wandafwerking

Meestal is het verstandig om bij nieuwbouw woningen voor een gladde wandafwerking te kiezen. U zult zich waarschijnlijk afvragen waarom voor de gladde afwerking meestal wordt gekozen? Vaak werken de nieuwbouw woningen na de constructie nog even na waardoor er scheurvorming kan ontstaan. Als de nieuwbouw woningen gestucte wanden en plafonds heeft met structuur, en er ontstaat scheurvorming door de werking van de nieuwbouw woning. Dan zullen de reparatie plekken altijd zichtbaar blijven. In tegen over stelling van de gladde wandafwerking hier zullen de reparatie plekken niet meer zichtbaar zijn. Ook kunt u altijd nog kiezen om glasvliesbehang aan te brengen op de gladde wandafwerking.

Wandafwerking in de badkamer

Om de wanden af te werken in de badkamer (ook bekend als vochtige ruimte) zal er met cementgebonden mortel gewerkt gaan worden. Gips gebonden mortel is minder bestand tegen water dan cementgebonden mortel. Gips gebonden mortel zal op den duur bros worden en kan gaan verzepen, Dit omdat deze mortel het water sneller opneemt. Cementgebonden mortel verdraagt het water vele malen beter, neem als voorbeeld de voegen aan de buitenkant van uw woning.

Wilt u een wandafwerking met een waterdichte coating?

U kunt over uw nieuw aangebrachte stucwerk in een natte ruimte ook nog kiezen voor een 2 componenten coating. Dit zorgt er voor dat uw plafond afwerking en wand afwerking door middel van een transparante verflaag geheel waterdicht wordt.

Prijzen voor uw plafond of wand afwerking

De verschillende mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden op het gebied van afwerking, is feitelijk onbeperkt. Door de vele variaties kan er gemakkelijk een sfeer gecreëerd worden die voldoen aan uw verwachtingen. Bent u geïnteresseerd geraakt in en van onze diensten voor wand-plafondafwerking en wilt u graag de prijs weten? Neemt u vrijblijvend contact met ons op één van onze specialisten helpt u graag verder.

kopje koffie vlaardingen