CMK Schilderwerken staat voor

Duidelijke Prijsafspraken

Bij CMK schilderwerken vinden wij het belangrijk om duidelijk en helder te zijn over de werkzaamheden en de kosten voor u.
Op deze manier voorkomen we verassingen achteraf!

Gekwalificeerde Onderhoudsspecialisten

Dit biedt u optimale betrouwbaarheid, zekerheid, vakkundigheid en zorgt voor optimale kwaliteit van het opgeleverde werk naast de betrouwbare klantenservice die wij u verlenen.

Helder Advies

Ons team van specialisten staan altijd voor u klaar om u te ondersteunen bij uw project(en).
Voorzien u van een duidelijk en helder advies!
Op deze wijze kunnen wij u bijstaan en zorgen dat er op doelgerichte wijze wordt geïnstalleerd, gerepareerd en/of onderhouden naar tevredenheid.

Voor wie?

CMK Schilderwerken staat klaar voor iedereen, Vastgoedbeheerders, Beleggingsmaatschappijen, Pensioenfondsen, Woningbouwverenigingen, VVE’s, Zorginstellingen, Overheidsinstellingen, Verzorgingstehuizen, Ziekenhuizen, Verzekeringsmaatschappijen, Grootwinkelbedrijven, Onderwijsinstellingen, Gemeenten, Bedrijven of Particulier bent wij zijn er voor u!

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is één van de kernwaarden van CMK Schilderwerken. MVO zien wij als een balans die zorgvuldig staat voor het milieu, kosten, winst de belangen van onze klanten, samenleving en voor onze medewerkers. CMK Schilderwerken maakt daarom bewuste keuzes om een verantwoord balans te bereiken voor ons leefmilieu, de welzijn van de mensen binnen en buiten de onderneming, en het economisch rendement. CMK schilderwerken richt zich daarnaast op de nieuwe marktkansen, groei en innovatie voor milieu, mens en de maatschappij, voor nu en voor in de toekomst.

Klantenservice

Naast goede bereikbaarheid staan wij altijd klaar om u te ondersteunen bij vragen of problemen. Bij CMK Schilderwerken bent u altijd verzekerd van een uitzonderlijke klantenservice!

Uw huis is waarschijnlijk uw meest waardevolle bezit. Al meerdere jaren, heeft CMK schilderwerken klanten geholpen om hun huis weer in orde te maken. Wij bieden een full-service, professionele interieur en exterieur schilders aan, maar ook ambachtelijk en moderne schilders aan. Wij bieden vriendelijke schilders aan die zorgvuldig met hun werkplek omgaan. Voor zowel particulieren en bedrijven. Ook bieden wij een verscheidenheid van andere diensten aan. Waaronder: stucwerk reparatie, gipsplaat reparatie, stukadoors, behangers, timmerwerk diensten, loodgieters diensten, elektriciens en renovatiewerkzaamheden. Als u op zoek bent naar professionele diensten, Die schoon werken met de hoogste kwaliteit voor uw huis of bedrijf, Dan heeft CMK Schilderwerken de diensten die u kunt vertrouwen. Neem dan contact met ons op!

Familibedrijf

Met meerdere medewerkers en volledig uitgeruste voertuigen zijn we een groot Familiebedrijf dat voor particulieren en bedrijven schildert in regio Zuid-Holland en er buiten. Wij zijn een familiebedrijf wat sterk gelooft in onze omgeving en het milieu, hier houden wij ook rekening mee! Onze top managers zijn al meerdere jaren bij ons en hebben in deze tijd ook het leven binnen onze gemeenschap leren kennen, het is een soort toewijding aan onze klantvriendelijkheid en klanttevredenheid die bij ons hoog staat voor onze klanten.

Bij CMK schilderwerken, zijn wij trots op het verstrekken van de hoogste kwaliteit van het werk. Elke keer als wij in een huis of bedrijf komen behandelen wij het alsof het van ons is. We beginnen altijd op tijd en zijn op tijd klaar, wij voeren de afvalstoffen op een gepaste manier af om een schoon milieu te handhaven en zorgen voor een totale toewijding aan alle details en laten de werkplek schoon achter.

Onze toewijding aan details zorgt ervoor dat het maken van uw huis overeenkomt met uw dromen. Onze schilders en kleur consultants zullen samen met u om uw huis kijken wat u precies wilt. Wij bieden een ongeëvenaarde kwaliteit, eerlijkheid, en klantenservice – 100% tevredenheid is gegarandeerd.

Als commercieel schilders bedrijf bieden wij de hoogste kwaliteit`s verf aan, om u als bedrijf een frisse uitstraling te geven die u altijd al gewild heeft!

CMK Schilderwerken

CMK Schilderwerken staat voor deskundigheid, betrouwbaarheid en creativiteit. Meedenken met onze klanten, daar zijn we sterk in!
CMK Schilderwerken is al meerdere jaren specialis in het gebied van schilder werkzaamheden, vloercoatings, gipsplaat reparatie, stucwerk reparatie, behangers, loodgieters diensten, timmerwerk diensten, stukadoors, elektriciens en renovatiewerkzaamheden. De kennis die CMK Schilderwerken in deze tijd heeft opgedaan staat gerant voor toelevering van de hoogste kwaliteit `s producten. Deze worden toegepast door ons vakbekwaam personeel van CMK Schilderwerken, zodat de kwaliteit optimaal is en gegarandeerd kan worden. Ook houd CMK Schilderwerken de laatste en nieuwste technieken en ontwikkelingen goed in de gaten. Met het oog op het milieu bijvoorbeeld, word er steeds meer met producten gewerkt op natuurlijke basis. Ook heeft inmiddels in de praktijk bewezen dat deze formules goed werken. Het bedrijf opereert voornamelijk in Zuid-Holland (Vlaardingen, Hoek van Holland, Maassluis, Schipluiden, Maasland, Delft, Den-Haag, Schiedam, Rotterdam) maar ook hierbuiten.

Door de aanwezigheid van eigen materieel, hierbij kunt u denken aan steigermaterieel etc. en ruime voorraad van de meest voorkomen materialen is ons bedrijf in staat om effectief en snel en zorgvuldig het werk zo efficiënt mogelijk uit te voeren.

Mocht u behoeften hebben aan meer informatie, dan kan u ons vrijblijvend contacteren op deze contact pagina.